UNDER PARIS

Mens turister slentrer rundt på avenuer og boulevarder i den franske hovedstad, er det de færreste, der er klar over, at under deres fødder løber et sindrigt system af 600 km tunneller. Tunnellerne er gamle miner – som ikke bør forveksles med katakomberne – og blev oprindeligt brug til at udvinde mineraler fra den parisiske undergrund. I dag er minerne forbudt område, forsømte og farlige. Det er så godt som umuligt ikke at fare vild i gangene, og forvent ikke, at nogen hører dit råb om hjælp, for gangene opsluger lyden. Til gengæld kan du så finde selskab i de utallige knogler, som ligger og flyder i gangene takket være de overfyldte kirkegårde i Paris.

http://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6520.jpghttp://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6520-100x100.jpgTineGysHJEMSØGTVideo
Mens turister slentrer rundt på avenuer og boulevarder i den franske hovedstad, er det de færreste, der er klar over, at under deres fødder løber et sindrigt system af 600 km tunneller. Tunnellerne er gamle miner – som ikke bør forveksles med katakomberne – og blev oprindeligt brug...