Helltown UsaOprindeligt var Helltown, som dækker over et område i Summit County, Ohio,
planlagt til at være nationalpark.Regeringen købte de lokale ud og satte dem ud af deres huse,men uvist af hvilken grund strandede planer.Så nu er det tætbevoksede skovlandskab fyldt med tillukkede, efterladte huse, hvor af flere er brændt ned
af det lokale brandvæsen under øvelser, hvilket ikke just føjer til hyggen i området.
Området er fyldt med legender – sande eller ej – om, hvilke grusomheder, der har fundet sted her.Eksempelvis for enden af den stejle Stanford Road, der ender blindt.
Det siges, at hvis man bliver hængende her for længe, risikerer man at møde en grusom skæbnem
med hjælp fra nogle af de mange skræmmende væsener, der holder til i skoven.

http://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6505.jpghttp://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6505-100x100.jpgTineadeldokumentardødGENGANGERGysHAUNTEDHelltownHjemsoegtUSAdød,Genganger,gyset.dk,haunted,Helltown,hvileløse sjæle,spøge,USA
Oprindeligt var Helltown, som dækker over et område i Summit County, Ohio, planlagt til at være nationalpark.Regeringen købte de lokale ud og satte dem ud af deres huse,men uvist af hvilken grund strandede planer.Så nu er det tætbevoksede skovlandskab fyldt med tillukkede, efterladte huse, hvor af flere er brændt ned af...