INDEMURET
Celestine Mariann de Bayonne led den kranke skæbne at blive indemuret af sin egen far.
Ganske enkelt en forfærdelig tanke.Faderen slog ikke kun Celestine ihjel, men også hendes ufødte barn. Dette barn er nok årsagen til Celestine måtte dø en så forfærdelig død.
Det var under en restaurering på slottet man fandt hendes lig bag den nu nedbrudte mur,hun iført en natkjole og nathue.Der menes at jomfru Celestine blev muret inde omkring år 1550.

I dagens Danmark virker det fuldstændig absurd,at en far kan påfører egen datter en sådan pine,mon ikke han har kunnet høre hendes skrig ?
Dengang betød familiens ære alt,uanset omkostninger.

http://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6480-1024x680.jpghttp://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6480-100x100.jpgTineadelÅndDanmarkGysherregårdHjemsoegtHJEMSØGTslideSlot1910,adelsfrøken Celestine,år 1550,Dokumentar,Dragsholm slot,død,Genganger,haunted,tårer den hvide dame.,totur,video,you tube
INDEMURET Celestine Mariann de Bayonne led den kranke skæbne at blive indemuret af sin egen far. Ganske enkelt en forfærdelig tanke.Faderen slog ikke kun Celestine ihjel, men også hendes ufødte barn. Dette barn er nok årsagen til Celestine måtte dø en så forfærdelig død. Det var under en restaurering på slottet...