Mange der har haft sin gang på Voergaard slot, er ikke i tvivl om at det spøger.
Spøgelset skulle efter sigende være adelsfruen Ingeborg Skell.
Ingeborg blev født 1545,hun voksede op,og blev en dygtig forretningskvinde.
Der er blevet fortalt gennem flere generationer at Ingeborg var det onde selv.
Hun klippede fingre af helt små børn, hvis de stjal fra kornmarkener,piskede folk til døde for sjov.
I kælderen lå fangehulet. En grusom en af slagsene.
Hullet er for lavt til at,fangen kan stå oprejst,og for småt til at personen kunne ligge ned.

http://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6483-1.jpghttp://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6483-1-100x100.jpgTinebørnDanmarkGotiskGysHAUNTEDHjemsoegtHJEMSØGTSlotVideodanmark,død,fængsel,Genganger,haunted,straf,voergaard,VOERGARDS SPØGELSER
Mange der har haft sin gang på Voergaard slot, er ikke i tvivl om at det spøger. Spøgelset skulle efter sigende være adelsfruen Ingeborg Skell. Ingeborg blev født 1545,hun voksede op,og blev en dygtig forretningskvinde. Der er blevet fortalt gennem flere generationer at Ingeborg var det onde selv. Hun klippede fingre af...