POLTERGEIST er et tysk ord, der betyder “støjende ånd.

Aktuel forskning tyder imidlertid, at poltergeist aktivitet kan have noget at gøre med spøgelser eller ånder. Da aktivitet synes at centrere omkring et individ, antages det, at den er forårsaget af underbevidstheden af den pågældende person. Især teenagere.
En Poltergeist bruger fysiske flytning af objekter, lys ektriske apparater der tænder og slukker af sig selv. http://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6502.jpghttp://gyset.dk/wp-content/uploads/2017/08/IMG_6502-100x100.jpgTineÅndbørnGysHAUNTEDVideoDokumentar,død,flytte.,fænomen,Genganger,gyset.dk,haunted,hjemsøgt,poltergeist,teenager,ting,Tysk

POLTERGEIST er et tysk ord, der betyder 'støjende ånd. Aktuel forskning tyder imidlertid, at poltergeist aktivitet kan have noget at gøre med spøgelser eller ånder. Da aktivitet synes at centrere omkring et individ, antages det, at den er forårsaget af underbevidstheden af den pågældende person. Især teenagere. En Poltergeist bruger...